POZA JUNIORIBucurosi ca am inceput saptamana cu dreptul. Am calificat 2 fete la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires 2018.
Echipa de juniori, care a participat in perioada 3-10 aprilie la Campionatele Mondiale de Juniori II, concurs pentru calificare olimpica JOT 2018, a revenit in tara. Chiar daca singura medalie castigata a fost cea de bronz a sportivului Paul Dumitrascu, la aruncat, in limitele categoriei 69 kg, datorita pozitiilor foarte bune ocupate de fetele noastre, in clasamentul mondial, am reusit sa obtinem punctajul necesar si calificarea pentru doua sportive (cota maxima permisa) la JOT 2018 din Argentina. Federatia Internationala IWF a afisat clasamentul oficial pe tari si fetele noastre au reusit performanta de a clasa Romania pe locul 4 cu 120 de puncte, primele 3 pozitii find ocupate de tari din Asia. Baietii, care au reusit doar clasarea pe locul 23, vor incerca calificarea la urmatorea intalnire continentala criteriu de calificare, pentru aceasta categorie de varsta, in luna mai 2018.

Juniorii nostri au fost insotiti la Campionatele Mondiale de Juniori II din Thailanda de antrenorul Lotului National de Juniori, Nitu Nicolae, de antrenorii Centrului National Olimpic de Pregatire a Juniorilor Botosani, Niculita Liliana si Flamind Mircea, de antrenorul principal al CNOPJ Bistrita, Fatu Ovidiu, si de Balan Mariana  antrenor la Lotul National de Junioare si Cadete Galati. La aceasta competitie a oficiat si arbitrul international Dimofte Costel. Reprezentantii delegatiei noastre au participat, alaturi de presedintele Nicu Vlad, la Congresul Federatiei Internationale IWF, iar antrenorii echipei au luat parte la seminarii educative anti – doping si la cele stiintifice, organizate de forul international de specialitate.

Consultati rezultele complete ale competitiei.

Clasamentul pe tari si cote calificate FEMININ si MASCULIN.